0251 - 248464
info@istanbuleethuis.nl
Toon openingstijden
Istanbul Eethuis
Bachplein 17/19
1962CE Heemskerk

Ons restaurant is gevestigd aan de Bachplein 17/19 te Heemskerk. Daar maken wij al sinds ? de lekkerste diverse Italiaanse en Turkse Specialiteiten van Heemskerk voor u klaar.

Een combinatie van een goede bereidingswijze, ervaring en een verse ingredienten zorgen voor verrukkelijke gerechten. Wij maken gebruik van 100% HALAL vlees.

U kunt bij ons uitgebreid dineren in onze sfeervolle restaurant. De pizza’s zijn onze specialiteit en zijn zeker een aanrader voor nieuwe klanten. Wij hopen u binnenkort te mogen verwelkomen in ons restaurant om te genieten van ons eten.Afhalen of bezorgen

Mocht u een keertje niet in de gelegenheid zijn om te koken en u heeft zin in Italiaanse en Turkse Specialiteiten. Dan kunt u bij ons heerlijke gerechten afhalen. Er is genoeg keuze en uw gerechten worden stevig en warm verpakt, zodat u thuis optimaal van uw maaltijd kunt genieten! Voor nog meer gemak kunt u op onze website uw bestelling doorgeven, zodat u het op een afgesproken tijdstip af kunt halen.

Als u niet in de gelegenheid bent om langs te komen, dan kunt u ook gebruik maken van onze bezorgservice. Ons team van bezorgers staan zeven dagen per week voor u klaar om uw bestelling tot aan uw voordeur af te leveren. Zowel bij u thuis als op de zaak.